Demo-ul pentru Dead Space 2 vine de Craciun

Scris de: Beta | 9 December, 2010 | 3 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Dead Space 2 demo

În viitor. S-a făcut 21 Decembrie și pregătirile pentru Crăciun sunt în toi, iar eu mă întreb dacă cei de la Electronic Arts nu au și ei de pregătit brăduțul sau de repetat colinde, pentru că exact pe 21 vor lansa Dead Space 2 demo. Ceea ce e perfect, pentru gameri!

Producătorul Steve Papoutsis a tatonat cam toată săptămâna o modalitate de a anunța acest eveniment. Data de lansare este strategic aleasă, deoarece va fi la fix 5 săptămâni de la lansarea titlului în varianta completă.

Din punct de vedere al conținutului demo-ul Dead Space 2 va lăsa jucătorii să-l controleze pe Isaac care la rândul lui va trebui să dobândească noi gadget-uri și abilități pentru a se lupta cu Necromorphs. Ceva legat de telekinezie! w00t

Tot în demo vei putea controla unul din costumele personajului principal care va fi echipat cu niște propulsoare capabile să-i ofere jucătorului control la 360 de grade într-un mediu fără gravitație.

“The holidays are a great time to enjoy all forms of entertainment, and we can’t wait to give horror and action adventure gamers a taste of what awaits them in Dead Space 2.

Releasing the demo five weeks before launch will not only re-connect players with our hero Isaac Clarke, but will also give them the opportunity to experience firsthand various jaw-dropping scenarios. It’s gonna be awesome.”

a declarat Steve Papoutsis

Din păcate acest demo va fi disponibil doar pe PlayStation 3. Ghinion pentru PC și Xbox 360.

Dead Space 2 full se va lansa pe 25 Ianuarie 2011 pentru cele 3 mari platforme PS3, Xbox 360 și PC.

[VG247]

3 Comentarii la “Demo-ul pentru Dead Space 2 vine de Craciun”

 1. Mihail a spus
  9 December, 2010

  F.tu-i. Se va lansa fix in sesiune!

  • Beta a spus
   10 December, 2010

   :)) Ghinion, și dacă nu mă înșel, pentru noi ceilalți va fi în perioada vacanței dintre semestre.

   • Mihail a spus
    10 December, 2010

    Mda, lucky you!