Dead Space 3 confirmat?

Scris de: Mita | 17 February, 2011 | 7 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Deşi n-a fost anunţat oficial, John Riccitiello, şeful executiv al EA, a spus că vânzările seriei Dead Space vor izbucni odată cu apariţia lui Dead Space 3.

La Goldman Sachs Technology and Internet Conference, Riccitiello a spus că seria Dead Space nu este pe lista lui de “strong, growing franchises” deoarece el crede că este necesar un al treilea titlu pentru ca franciza să domine piaţa.

“În momentul acesta avem francize puternice care cresc continuu, francize ca Madden, FIFA, Need for Speed, Medal of Honor şi Battlefield.”

Şeful executiv aminteşte şi de seriile Mass Effect şi Dragon Age şi chiar şi de MMORPG-ul Star Wars The Old Republic, ce urmează să apară anul acesta. Spune că acestea sunt francize puternice, iar seria Dead Space poate să se numere printre ele numai după ce apare Dead Space 3.

Voi ce credeţi despre ce-a zis CEO-ul EA? De asemenea, aşteptaţi Dead Space 3?

7 Comentarii la “Dead Space 3 confirmat?”

 1. Beta a spus
  17 February, 2011

  După un titlu ca Dead Space 2, o continuare nu poate fi decât benefică. Isaac Clarke este un personaj care prinde la public!

  • Mita a spus
   17 February, 2011

   Eu acum ma jucam primul titlu pt a doua oara. Vreau sa iau salvarile de la el pentru a putea primi plasma cutter-ul in Dead Space 2.

 2. Lusio a spus
  17 February, 2011

  “În momentul acesta avem francize puternice care cresc continuu, francize ca Battlefield.”

  Asta e ce ma bucura cel mai mult :)

  M-ar mai fi bucurat si aia cu Medal of Honor.. dar ultimul scos nu m-a impresionat. Se putea mai mult. Dar sper sa fiu surprins pe viitor.

  Cat despre Dead Space 3.. nu prea ma incanta mult. Deja o prea lungesc.. si-ti da senzatia ca jocul asta nu mai poate fi terminat.

  Deja daca voi juca part 3 ma voi gandi.. oare iar ma trezesc intr-o nava cu cineva dubios ? :-j

  Saracu Isaac.. cate hoarde de monstri mai trebuie sa killareasca pana se va relaxa si el de tot ? =)) Deja in toate finalurile o arde obosit (si oftand) la final :)) ) de parca i-ar veni sa zica:”Not again.. pls, not again :( ” :))

  • Beta a spus
   17 February, 2011

   Ahahaha :)) ultima fază e genială! :)))

   • Etherfast a spus
    18 February, 2011

    Mie mi-a placut de fapt antologia intre cele doua finaluri. Deja ma asteptam la DS2 sa se intoarca in dreapta si sa fie atacat de tipa aia. But that didn’t happen :)

    • Mita a spus
     14 March, 2011

     @Etherfast: Acum, dupa ce am terminat si eu Dead Space 2, pot spune ca am avut aceeasi asteptare si evident ca producatrii au creat intentionat senzatia asta!

 3. dany a spus
  24 March, 2011

  eu am jucat dead space 2 si mi’a placut mult…de abia astept sa apara si dead space 3!!!!!