De ce va avea Duke Nukem Forever succes?!

Scris de: Mita | 17 April, 2011 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Alaltăieri a apărut un clip cu un interviu luat preşedintelui companiei Gearbox Software, Randy Picthford, care a dezvăluit că Duke Nukem Forever va avea succes deoarece compania lui a înţeles părţile bune ale seriei şi a insistat în a le îmbunătăţi.

În interviu, Pitchford vorbeşte despre “realitatea exagerată” a jocului şi cât de “satisfăcut şi devotat” este el ca o parte din procesul de dezvoltare al titlului. De asemenea, el aminteşte de elementele ce au fost formidabile în primul joc al seriei şi cum Duke Nukem Forever aduce din nou la viaţă acele elemente.

Pitchford a declarat că: “Duke Nukem Forever va avea succes pentru că am înţeles ce a fost splendid în titlurile anterioare din franciză, iar să livrăm fanilor un succesor valoros a fost cu adevărat antrenant şi amuzant”. “Desigur, tot umorul şi toată distracţia/gâdilarea este încă acolo, aşa cum este şi ‘I have to see what is going to happen next’… totul este în joc.”

Pe lângă scene hilare care ‘te gâdilă’, DNF “este, în acelaşi timp, un joc foarte înteligent”. Acesta menţine un ritm foarte satisfăcător între acţiunea hardcore şi acţiunea skill-test şi pe lângă asta, există elemente de gameplay interactiv pornind de la a te juca la o maşină de pinball şi ajungând la ridicarea greutăţilor, adică îl puteţi vedea chiar pe Duke Nukem făcând sală… toate aceste elemente alternative de gameplay pe de-o parte şi pe de altă parte alte elemente secrete cum ar fi anumite zone ascunse şi ‘surprize’ care sunt tangente cu firul principal al poveştii.

Iată şi interviul…

Duke Nukem Forever apare pe 14 iunie în Sua şi pe 10 iunie în restul lumii. Aşadar, în România trebuie să apară 10 iunie!

Comentariile sunt inchise momentan.