Cum sa configurezi Shift 2: Unleashed pentru tastatura?

Scris de: Beta | 11 April, 2011 | 7 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC / Stiri

Dacă am terminat ieri povestea lui Ezio din Asssassin’s Creed a venit momentul să merg mai departe în lista jocurilor lansate recent. Shift 2: Unleashed și-a făcut debutul de curând sub aripa celor de la EA Games, și codul celor de la Slightly Mad Studios, și eu de abia acum am reușit să fac câteva curse. Evident, ca orice alt simulator este aproape imposibil de controlat de pe tastatură, favorizat fiind volanul de gaming sau gamepad-ul.

Din fericire, jocul poate fi optimizat pentru tastatură ca să aducă o experiență cât mai aproape de cea dorită de producători. Deci, cum să configurezi Shift 2: Unleashed pentru tastatură?

Există o latență mică între apăsarea de pe buton / joystick și acțiunea din joc, iar cel mai bine este exprimată în clipul de mai jos.

Rezolvarea este simplă, dar nu fac nicio promisiune că va merge pentru oricine. În schimb, dacă mi-a mers mie – cel mai mare ghinionist posibil, atunci slabe șanse să rămâi cu această problemă. Tot ce trebuie să faci este să deschizi folderul ControllerDefaults și apoi PC din folderul unde a fost instalat jocul. Aici deschizi fișierul care se potrivește controller-ului tău! Pentru tastatură deschide cu Notepad vehicleset_pc_mousekeyboard.xml. Ai ajuns până aici? Perfect, acum caută următoarea secvență: DampeningEnabled=”1″ și înlocuiește-o cu DampeningEnabled=”0″.

Salvezi și închizi. Dacă vrei totuși să ai mai mult control asupra mașinii, tot din fișierul mai sus amintit poți să mai faci următoarele modificări:

SpeedSensitiveSteering=”1.350000″
DampeningTimeCentreToLock=”0.000000″
DampeningTimeLockToCentre=”0.000000″
DampeningTimeOppositeLockToCentre=”0.000000″
DigitalRampRateSteering=”0.500000″
TurnSensitivity=”1.400000″
AlternateSpeedSensitiveSteering=”1.350000″

Salvezi din nou și închizi fișierul. Când intri în joc va trebui să reselectezi tastatura din meniu pentru ca aceste modificări să se activeze!

Am observat că există mini-patch-uri lansate de fani care fac aceste modificări în locul tău, dar de ce să riști când totul este atât de simplu? Desigur, controlul nu este nici măcar pe aproape de cel din titlul NFS din 2010 (Hot Pursuit), dar având în vedere notele negative pe care le-a primit jocul din cauza acestui aspect, eu zic că se controlează chiar bine.

Review-ul Shift 2: Unleashed va fi terminat spre finalul săptămânii! Noul simulator poate fi cumpărat la prețul de 169,90 Lei de pe emag.

7 Comentarii la “Cum sa configurezi Shift 2: Unleashed pentru tastatura?”

 1. Lusio a spus
  11 April, 2011

  Dirt FTW :))

  • Beta a spus
   11 April, 2011

   Sigur, dar să știi că nici Shift 2 nu e de lepădat! :)

   • Lusio a spus
    13 April, 2011

    Mi-am reinstalat Dirt2

    Se misca masina superb.. iar grafica e pur si simplu la fel: SUPERBA!!!

    Hai si cu Dirt3 :> :> :>

    • Beta a spus
     13 April, 2011

     De pe ce controller îl joci?

    • Lusio a spus
     13 April, 2011

     Tastatura :)) Dar ma descurc BINE :D

 2. alin a spus
  11 April, 2011

  Salut lume m-am intors.Primul shift chiar a avut un control decent la tastatura si am terminat jocul cu exceptia drifturilor.Dar in Shift 2 sunt VARZA la curse sa nu mai vb de drifturi.