Crytek raspunde leak-ului lui Crysis 2

Scris de: Mita | 16 February, 2011 | Un comentariu
Categorii: Jocuri PC / Stiri

După ce versiunea Beta pe Pc a jocului Crysis 2 a fost piratată (beta, dar era aproape full), toţi ne gândeam că ori va dispărea versiunea Pc, ori se se va amâna apariţia lui pentru modificări sau orice altceva.

Iată că Cevat Yerli, fondator, CEO şi preşedinte al Crytek, a publicat o declaraţie pentru cele întâmplate:

“Aşa cum aţi auzit cu toţii până acum, o versiune incompletă a lui Crysis 2 a fost scursă pe internet. În timp ce suntem profund dezamăgiţi de cele întâmplate, suntem complet copleşiţi de suportul pe care l-am primit de la voi, comunitatea noastră.

In ciuda acestui incident nefericit, vă asigurăm că platforma Pc este foarte importantă pentru noi şi va fi mereu importantă pentru Crytek. Suntem în continuare concentraţi pe distribuirea unei experienţe excelente de joc fanilor noştrii adevăraţi şi cinstiţi. Sperăm să vă bucuraţi de Crysis 2 pe Pc întrucât noi credem că este cel mai bun joc al nostru pentru Pc!

Apreciem tot suportul vostru şi aşteptăm cu nerăbdare să jucăm online cu voi!

Mulţumim,
Cevat Yerli

Aşa cum am mai spus, Crytek mi se pare o companie cu potenţial şi devotament în industria jocurilor video şi îmi pare sincer rău pentru acest incident. Să sperăm că se va găsi destulă lume să cumpere jocul pentru a le răsplăti efortul depus în producerea acestuia!

1 Comentariu la “Crytek raspunde leak-ului lui Crysis 2”

  1. Beta a spus
    16 February, 2011

    Dezvoltatorii de la Crytek sunt oameni cu bun simț mă! :-)

    Chiar îmi place cum au reacționat!