Crysis 2 – Jurnalul lui Prophet

Scris de: Beta | 24 February, 2011 | 124 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Dacă tot ziceam ieri că scenele din Battlefield 3 din New York seamănă cu ce am văzut și în Crysis 2, astăzi avem ocazia să analizăm mai bine situația și, în același timp, să mai privim câteva detalii interesante despre povestea lui Prophet, un personaj care s-a păstrat din primul Crysis.

În clipul de mai jos găsim oameni obsedați de puterea costumului Nano, câteva informații despre creeare acestuia și multe cuvinte licențioase. Mă gândesc că nu e o strategie chiar bună ca cei de la EA și Crytek să introducă cuvinte ca ”Brother” sau ”Fuck” (și ale lui ramuri) doar pentru că (,) culoarea lui Prophet este neagră.

Crysis 2 este la mai puțin de o lună distanță și va veni pe PC, Xbox 360 și PS3.

124 Comentarii la “Crysis 2 – Jurnalul lui Prophet”

 1. Mita a spus
  24 February, 2011

  Crysis este o franciza extraordinara ca poveste si gameplay, dar in primul titlu si in expansion-ul Warhead, caracterele duceau lipsa de o oarecare iesire in evidenta. Crytek nu s-a prea obosit sa creeze niste caractere memorabile sau macar un caracter memorabil, dar din ce vad in trailer-ul asta, s-ar putea ca in Crysis 2 sa avem parte de mai multa atentie acordata sentimentelor personajului Prophet!

 2. Bogdan a spus
  24 February, 2011

  Abia astept jocul! Numai eu stiu cat de greu mi-a fost sa nu descarc demo-ul de pe torrente.

  • Mita a spus
   24 February, 2011

   Bogdane, eu sunt fan inrait al jocului Crysis si astept Crysis 2 de 3 ani de zile si tot n-am descarcat versiunea beta pt ca vreau sa cumpar jocul… vreau sa rulez jocul asta in versiunea full, sa vad de tot ce e in stare.