Crysis 2 a ajuns si in Romania

Scris de: Beta | 25 March, 2011 | 208 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Dacă te întrebai de ce nu a fost actualizat blogul nostru astăzi, să știi că am o scuză foarte bună: s-a lansat Crysis 2 în România. Și totuși asta nu m-a afectat deloc. Revenind, de curând am pus și eu mâna pe o copie a jocului și abia aștept să văd de ce este în stare Crytek și EA.

De-a lungul timpului producătorii ne-au promis, fără să exagerez, marea cu sarea și chiar sunt curios cum se prezintă. Am testat o bună perioadă de timp demo-ul Crysis 2 Multiplayer și, ori era mână mea ne-antrenată de vină, ori jocul nu era optimizat bine, dar ajungeam la sfârșit de meci între ultimii trei. De fiecare dată!

Cred că de acum săptămâna viitoare voi lega un review pentru joc, așa că urmărește în continuare Gaming Arena. Mai jos am lăsat un link pentru cei care încă nu și-au achiziționat acest titlu:

Cumpără Crysis 2

la prețul de 159,99 Lei (eMag)

208 Comentarii la “Crysis 2 a ajuns si in Romania”

 1. Lusio a spus
  26 March, 2011

  Eu nu pot vedea de ce e in stare ca se pare ca au problema cu placile video AMD/ATI.

  Am black screen.. Cam ce intalneam si la Dirt.

  I hate this shit :(

  PC foarte scump si nu ruleaza Crysis. Bullshit!

  • Mita a spus
   26 March, 2011

   Hmmm, ciudat. Eu am ATI Mobility Radeon HD 5730 de 1 GB si nu am avut probleme la Dirt si nici la Dirt 2. de fapt, Dirt 2 imi merge chiar pe high details fara probleme!

   N-am incercat inca Crysis 2, dar nu cred ca voi avea probleme. Nu ma astept sa-l rulez pe high, dar ma astept sa-mi mearga!

   Daca zici ca ai probeme, incearca sa-ti faci update la driverele pt placa video ATI pe care o ai si din Catalyst Control Center da totul pe default!

   • Lusio a spus
    26 March, 2011

    Am luat ultimul drive de pe site dar tot nu-mi merge :(

    Eu am HD 5870 Vapor-X

    • MAS a spus
     11 April, 2011

     incearca ultimul driver daca nu merge inseamna ca placa e defecta problema e de la memorii,am si eu 5770 si merge perfect e bestiala,problema ta e bine cunoscuta fugi cu placa la service nu inteleg ce astepti o sa iti dea alta deoarece o sa le pice in veselie in numeroase jocuri,stai linistit ai avut doar ghinion dar o sa o schimbe atat ca dureaza pana o testeaza si ei de fapt deja se cunoaste problema,eu am avut noroc am prins una perfecta insa multi au avut nesansa,problema e bine cunoscuta gasesti si pe forumurile din afara placa se schimba la garantie pentru aceasta problema.