Chiar poate Battlefield 3 sa distruga dominatia Call Of Duty?

Scris de: Beta | 17 May, 2011 | 11 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC

Acum ceva timp EA dezvăluia faptul că dorește să investească în lupta de publicitate dintre noul Battlefield și longeviva serie Call Of Duty o sumă de 100 de milioane de $ ce se va duce pe bloguri, TV și alte materiale promoționale. Dar în afară de campania uriașă de promovare, are Battlefield 3 acel ceva care să facă diferența între acesta și Modern Warfare 3?

Nu mă înțelegeți greșit, personal sunt mai atras de stilul celor de la Dice în schimbul producătorilor de la Infinity Ward, însă Bad Company 2 a vândut cam 7 milioane de copii ceea ce nu e comparabil cu cele 20 și ceva de milioane ale lui MW2.

Detalii despre MW3 nu sunt multe, însă au această franciză uriașă în spate, care ar putea să pună în umbră performanțele cu care se laudă Battlefield 3. Eu încă sunt indecis, așa că te întreb, tu ce părere ai despre lupta dintre Battlefield 3 și Modern Warfare 3, respectiv EA și Activision? Fiecare are dreptul la libera exprimare în comentarii, mai jos.

Battlefield 3 peste Modern Warfare 3?

[poll id=”12″]

11 Comentarii la “Chiar poate Battlefield 3 sa distruga dominatia Call Of Duty?”

 1. LucYan a spus
  17 May, 2011

  Sper sa fie….COD Black Ops pentru mine a fost ………………….!

 2. Andrei a spus
  18 May, 2011

  Rămân fan al seriei CoD,dar o să încerc cu siguranță și BF3.

 3. Lusio a spus
  18 May, 2011

  DA!

  • Lusio a spus
   18 May, 2011

   Cel putin: da.. in opinia mea..

   Cat despre poll.. bai Beta, ai un fel special de a face polluri =))

   • Beta a spus
    18 May, 2011

    :))) Bine mă, o să-l iau ca pe un compliment. Danke

    Pe de altă parte, parcă ești prea hotărât așa în privința BF3 vs MW3. Cunoști ceva în plus față de noi sau e doar instinct?

    • Lusio a spus
     18 May, 2011

     Pai avand in vedere ca am jucat si B.Company si MW si Black Ops, comparand, mi-a placut mai mult B.Company.. si cum de noul MW nu avem inca destule detalii.. increderea mare tot in Battlefield ramane. Potentialul mai mare (comparativ), tot la Battlefield il vad..

     Plus ca eu cand eram mai mic, Medal of Honor era peste Call of Duty si avea mai multa traditie (dar dupa un timp, COD le-a luat fatza, Medal ramanand in urma).. Battlefiled de ce n-ar putea sa faca o rocada de genul, cu noul joc Battlefield ?.. caci acum pare cam aceeasi treaba (Cod avand mai multe parti (asa avea si Medal of Honor la inceputuri iar COD era mai fresh) iar Battlefiled mai putine acum.

     Sper ca m-am facut inteles :))

    • Beta a spus
     18 May, 2011

     Motivul pentru care COD a luat-o în fața Medal Of Honor nu cred că a fost ”freshitatea”, ci mai degrabă faptul că a adus câteva plusuri față de franciza dezvoltată de EA. Plusuri vitale care se găsesc în fiecare fps din prezent.

     Din punctul în care pui tu problema, Battlefield ar trebui, în câțiva ani, să devină asemenea Call Of Duty din prezent, până când un nou shooter de război o să-i ia locul și parcă nu aș vrea asta.

    • Lusio a spus
     19 May, 2011

     Pe mine nu m-ar deranja de-ar aparea altii.. Concurenta face doar bine.. intr-o gramada de domenii. Daca n-o ai, tinzi sa devii anost sau cu lipsa de calitate.

     Personal, eu la inceputuri eram fan Medal of Honor.. am adorat primele parti.. si-mi pare rau ca a ajuns la coada acum, dar poate vor mai reveni desi uneori parca dau impresia ca au stors tot ce era mai bun din serie.

     Faza e ca cel putin momentan, in ochii mei Battlefield le face pe aman2. Dar deh, pana la urma fiecare cu topul lui. Exista unii care pun chiar si pe Crysis peste toate astea, asa ca uneori, poate mai tine si de gusturi.. si de favoruri (cat iti sunt de favorite)

     Dar asta nu ne opreste sa le incercam pe toate :D pentru ca fiecare vine cu ceva macar DECENT si JUCABIL.. chiar si ca simpla curiozitate.

 4. Lusio a spus
  19 May, 2011

  Cat despre cei cu CoD, cand eram eu tzanc.. aparitia lor am vazut-o doar ca pe un (ce exista si acum).. “Hai sa-i doboram pe astia de la Medal of Honor”..

  CoD a reusit pana la urma, si ca sa fim on-topic, sa vedem ce-o face si Battlefiled, faza e ca acum s-ar putea ca treaba sa fie mai echilibrata.

  Acum sa trecem si la Fifa vs PES.. in anii trecuti au fost destui care au inceput sa se planga de calitatea jocurilor Fifa, ca nu mai sunt asa frumoase ca-n trecut (de la anii 2007 in jos parca).. dar pana la urma au venit cei de la Konami cu PES care le-a luat fatza cel putin vreo 2 ani. Iar acum astia de la Fifa au venit cu cel pt anul 2011 si se pare ca au primit pareri bune mai de peste tot. Deci se arata iar ca daca e concurenta, se poate face ceva bun si mai departe. Acum poate n-am dat datele exacte, dar din ce mai citeam pe internet in trecut, vedeam plangeri si dezamagiri, iar la noul PES gaseam opinii bune. Iar concurenta asta eu sper sa ramana si pe viitor.. pentru ca ma pot adapta la aman2, fara a exclude total pe alta.

 5. Razvan a spus
  25 December, 2011

  Anul acesta pot spune ca BF 3 e cu mult mai tare decat COD all series!