Cat de rapid ar trebui sa terminam un joc? [sondaj]

Scris de: Beta | 19 September, 2010 | 38 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC

E duminică și curiozitatea mea se manifestă din nou, prin orice mijloace. Întrebări care mă frământă și la care vreau să aud și părerea celor care accesează zilnic (sau mai rar) Gaming Arena.

Cât de rapid ar trebui să terminăm un joc?

Știu că ține foarte mult de caracterul și voința fiecăruia, dar aș vrea să aud orice părere. O zi? Două? O săptămână? O lună?

Unii spun că e mai bine să faci pauze între sesiuni, să înțelegi mai bine povestea, în timp ce alții trec prin nivele foarte ușor și rapid.

Personal, mă aflu la mijloc. Dacă povestea este captivantă îmi place să o iau încet și să înțeleg viața, motivele personajelor. Un joc mediu ca durată de gameplay îl termin de obicei în câteva zile, maxim o săptămână.

Acum că m-am destăiunit e rândul vostru și cel mai ușor ar fi să deschid un nou sondaj:

[poll id=”7″]

Sunt mai mult ca sigur că variantele de răspuns pe care le-am ales nu se vor potrivi tuturor așa că dacă mai ai ceva de adăugat referitor la acest subiect te invit să lași un comentariu mai jos.

Etichete: / / /

38 Comentarii la “Cat de rapid ar trebui sa terminam un joc? [sondaj]”

 1. Marius Balaban a spus
  19 September, 2010

  Acum depinde si de joc. Dragon Age nu il termini intr-o zi nici daca esti Batman, dar mi se pare normal sa ‘il dai gata’ in 60-70 ore (ca doar e facut sa dureze atat) cu o clasa/rasa. Daca e o porcarie gen Rogue Warrior nu ma astept sa iti ia mai mult de 3 ore, te plictisesti si oricum nu ai ce sa faci mai mult de atat.
  Daca un joc ma prinde (Dragon Age, C&C etc) stau aproape non-stop la el pana e gata complet, iar daca e WoW atunci 3 ani cred ca ajunge, dar asta-i alta problema.

 2. Beta a spus
  19 September, 2010

  @Marius RPG-urile de obicei durează foarte mult, într-adevăr! Cazul lui Dragon Age nu-l comentez căci știu că ai de jucat la el. WoW? :)) Jocul este gândit în așa fel încât să nu se termine niciodată :P.

  Hai să generalizăm puțin, facem o medie. Dacă un joc vă place sunteți în stare să-l jucați aproape non-stop până la final?

  • the mafiot a spus
   29 September, 2010

   daca am timp , da

   • the mafiot a spus
    29 September, 2010

    facand referire doar la fps, tps .drive, adventure

    • Beta a spus
     29 September, 2010

     Aha, deci doar dacă face parte din genul de joc favorit :D