Carmageddon: Reincarnation se lanseaza in 2012, doar digital

Scris de: Beta | 1 June, 2011 | 244 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Noul proiect independent de la Stainless Games de care vorbeam acum două săptămâni se numește Carmageddon: Reincarnation și se va lansa în 2012.

După această știre este oficial faptul că cei de la Stainless au cumpărat de la Square Enix drepturile pentru această franciză. Primele două titluri Carmageddon și Carmageddon 2: Carpocalypse Now au fost dezvoltate de același studio!

Jocul încă este într-un stadiu incipit, iar în momentul lansării va veni doar în format digital, de unde poți să-l downloadezi direct în computerul / consola personală. Platformele pentru care este dezvoltat nu au fost dezvăluite încă!

“Carmageddon: Reincarnation will feature the same black humour and comic violence that made the original game such a success.

All the laughs, the crazy power-ups, and extreme destruction will return. We will make sure the existing fans get what they want and expect from a Carmageddon game, and a new generation discovers the delights of sliding into a Cunning Stunt.”

a declarat co-fondatorul Stainless

244 Comentarii la “Carmageddon: Reincarnation se lanseaza in 2012, doar digital”

  1. Mita a spus
    1 June, 2011

    Sper sa fie si pt Pc….

    Imaginea de mai sus ma ace sa fiu melancolic, sa ma gandesc la momentele faine in care eram pustan si ma jucam Carma 2… arcurile alea!