Care a fost cea mai lunga sesiune de gaming? [sondaj]

Scris de: Beta | 1 August, 2010 | 14 Comentarii
Categorii: Editoriale

E duminică, e 1 August și zic că e o zi bună pentru a-mi cunoaște mai bine vizitatorii ce trec pragul acestul blog. Întrebarea pe care o am azi pentru voi este ”Care a fost cea mai lungă sesiune de gaming la care ai luat parte?

Sesiunea mea cea mai mare cred că a fost de vreo 6-8 ore (nu bag mâna în foc, cred că am stat și mai mult, dar după 8h numai simți cum trece timpul) și cred că a fost la MMORPG-ul World Of Warcraft, prin instanțe (old good days).

Pentru a-mi face o părere mai bună am pus mai jos un sondaj la care vă rog să răspundeți:

[poll id=”4″]

Dacă aveți ceva de adăugat, cum ar fi jocul la care ați doborât ”recordul”, puteți să lăsați un comentariu mai jos.

Etichete: /

14 Comentarii la “Care a fost cea mai lunga sesiune de gaming? [sondaj]”

 1. Avadanei Andrei a spus
  1 August, 2010

  Foarte frumoasa intrebarea. Cea mai lunga sesiune de gaming a fost legata de Counter Strike.A fost acum cateva luni in Timisoara, unde am participat la o competitie de CS si datorita faptului ca am ajuns in runda finala am jucat de la ora 10 seara pana a doua zi dimineata. :D

 2. Marius Balaban a spus
  1 August, 2010

  cu zombie mode on: 36 ore de World of Warcraft (cu 3 pauze pentru mancare, fiecare de cate 5 minute – dar tot la PC eram); vroiam eu sa fac level cat mai repede, dar din pacate n-am reusit sa fac mai mult de 44

 3. Beta a spus
  1 August, 2010

  @Andrei mă da tu te plimbi nu glumă; dacă stau bine să mă gândesc și eu am pierdut destul timp cu CS-ul :))

  @Marius 36 de ore e… wow. serios, ai tot respectul meu!

  Până acum se pare că jocurile online sunt campioane la a ne ține legați de monitor.

 4. Popa Marius a spus
  1 August, 2010

  Mai mult de 2-4 ore nu pot sa ma joc :)) . Pur si simplu ma dor ochii si nu pot sa stau chiar nemiscat de pe scaun atata timp.

 5. I Played It a spus
  1 August, 2010

  Aceeasi intrebare a fost pusa si pe Kotaku, raspunsurile pe mine m-au infiorat, cred ca am vazut si 48 de ore, eu mai mult de 4 ore nu pot sta, pur si simplu ma ia durerea de cap!

 6. Tzukune a spus
  1 August, 2010

  Hmmm… de mult n-am mai stat la un joc mai mult de 6-8 ore pt ca am avut de invatat pentru bac, iar dupa bac, am fost mai mereu plecat. Desi am votat zombie mod, nu mai tin minte cate ore am stat exact. Oricum, nu mai tinut in fata PC-ului un joc MMO, ci un joc ca Call of Duty sau Splinter Cell, etc!

 7. Roke a spus
  2 August, 2010

  16h cu mancarea pregatita langa mine cred totusi ca am fost la baie de vreo 2 ori:)) am facut atunci Full Naxxrammas/Ulduar si Ice Crown Citadel! WoW-ul asta te face rau dependent:))

 8. scener a spus
  3 August, 2010

  8-9 ore maxim, football manager 2010 :)

 9. […] Spune-mi trei articole de care esti mandru. Îîntr-o ordine aleatoare pot să amintesc de ”Care a fost cea mai lunga sesiune de gaming?” – în care am primit niște răspunsuri foarte interesante de la public; “Mafia II […]

 10. andreispyes a spus
  4 September, 2010

  48 de ore , Triburile.ro , la 1 zi dupa ce a inceput lumea. Pauze : cat sa ma duc la Wc si cam atat. Dupa cele 48 de ore au urmat 5 ore de somn si dupa aia tot reprize de cate 15-16 ore cu 3-4 ore de somn. Dupa 5 zile de ritm alert, am dormit 24 de ore aproape si tot eram obosit :))

 11. Keeper a spus
  5 September, 2010

  in jur de 8 ore continuu pe Age of mythology The titans (jucand online normal) In alea 8 ore fac in jur de 4-5 partide bune…adica faceam ca m-am lasat de cateva luni…ce vremuri. In total cred ca si eu am pierdut cel mai mult timp cu CS si apoi vine Cabal Online. (Fost player de triburile.ro ; knightfight ; battleknight ;bitefight;imperia online). Din single playere cel mai mult m-au tinut la comp RPG-urile gen Gothic, Dragon Age, Dungeon Siege si altele. Traiasca gaming-ul!.

 12. Lusio a spus
  2 February, 2011

  Hai ca-i super pollul asta.. M-a apucat rasu doar citind mentionarile din paranteze.. iar “zombie mod on” a fost cireasa =))

  Eu am votat optiunea cu mers la baie :)) Caci deh.. nu pot juca fara sa am ceva de baut pe langa :)) ) De la atata adrenalina, te mai deshidratezi :))

  • Beta a spus
   2 February, 2011

   Într-adevăr :)) mă bucur că ți-a plăcut!