Cand ai cumparat ultima data un joc? – rezultate sondaj

Scris de: Beta | 7 November, 2010 | 3 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC

De aproape o lună pe Gaming Arena (în partea dreaptă a blogului) rulează un chestionar care a adunat niște răspunsuri foarte interesante.

Dacă ne vizitați de mult probabil ați observat că o dată la câteva săptămâni în sidebar apare un nou sondaj la care oricine poate răspunde într-o anonimitate deplină. Revenind, de pe 18 Octombrie marea mea curiozitate a fost când ați cumpărat ultima dată un joc? (joc video, bineînțeles)

Cel mai tare m-au uimit răspunsurile care s-au strâns pe perioada celor aproape 30 de zile. Din cele 57 de voturi, 35 (sau 61%) sunt pentru opțiunea ”Nu cumpăr jocuri. Sâc.”. Pe locul doi se află ”Săptămâna asta” cu doar 9 voturi, iar ”Anul trecut” este răspunsul de pe locul 3 cu 5 voturi.

Concluzia evidentă se rezumă la faptul că lumea nu prea cumpără jocuri. Spre deloc. Ori ne-am greșit noi targetarea (deși Gaming Arena nu promovează prin nici un fel pirateria), ori aceasta este cruda realitate.

În altă ordine de idei, sondajul va mai rula pe blog câteva săptămâni spre o analiză mai detaliată, dar până atunci vă invit să vă dați cu părerea asupra unui mod de a stompa această lipsă de interes pentru munca pe care o realizează producătorii de jocuri video.

Cand ai cumparat ultima data un joc?

[poll id=”8″]

3 Comentarii la “Cand ai cumparat ultima data un joc? – rezultate sondaj”

 1. Caponescu a spus
  7 November, 2010

  Ne mai miram de ce nu avem PSN RO si LIVE RO. Cel mai dureros e ca multi se mandresc cu faptul ca trag jocuri de pe torente.

 2. Bogdan a spus
  9 November, 2010

  Este un numar destul de mic de voturi asa ca nu e un rezultat concludent.

  • Beta a spus
   9 November, 2010

   Într-adevăr, însă pe mine m-a pus pe gânduri :-) chiar și la o scală mai mică!