Call Of Duty: Modern Warfare 2 devine cel mai vandut joc in UK… din totdeauna

Scris de: Beta | 23 August, 2010 | 2 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Chart-Track a confirmat faptul că Call Of Duty: Modern Warfare 2 a bătut orice limita a așteptărilor și a preluat titlul de ”cel mai vândut joc video din Marea Britanie a tuturor timpurilor”.

Shooter-ul de la Infinity Ward a câștigat acest nume săptămâna trecută, la 41 de săptămâni de la lansarea oficială. De la lansarea din 2009, jocul a fost exclus din top 10 doar trei săptămâni.

Mie mi se pare că numerele vorbesc în cazul de față și să fim realiști, jocul are succese grave. Din păcate Chart-track nu a oferit un număr exact, dar e suficient să spui că a vândut o grămadă. Titlul de cel mai vândut joc l-a preluat de la GTA: San Andreas care a fost lansat acum câțiva ani pentru PS3, Xbox 360 și PC.

Activision mai face o încercare împreună cu Treyarch pentru CoD și anul acesta pe 9 Noiembrie. Da, vorbesc despre Black Ops!

2 Comentarii la “Call Of Duty: Modern Warfare 2 devine cel mai vandut joc in UK… din totdeauna”

 1. alin a spus
  23 August, 2010

  Black Ops va avea cel putin acelasi succes.

  • Beta a spus
   23 August, 2010

   Și eu sunt de aceeași părere, dar multe se pot schimba. Încă nu am o părere strânsă despre acest joc, dar având în vedere trecutul seriei dezvoltate de Activision sigur o să fie un best seller.