Call Of Duty: Elite a fost dezvaluit oficial

Scris de: Beta | 31 May, 2011 | 4 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

În ultimele zile mai multe leakuri au dezvăluit parțial un nou proiect la care cei de la Activision lucrează din greu. Urmând exemplul celor de la Blizzard (battle.net), sau a celor de la EA pentru Need For Speed (Autolog), Activision creează un sistem online pentru franciza Call Of Duty. Noul ”Elite„ este practic o nouă modalitate ca producătorii să monetizeze și mai mult uriașa comunitate multiplayer a CoD.

Contra cost, Call Of Duty: Elite va oferi jucătorilor de Black Ops și Modern Warfare 3 o rețea de socializare și o analiză detaliată asupra stilului de joc, al hărților, al armelor și al upgrade-urilor pe care ar trebui să le facă respectivul, cât și strategii de luptă. Va exista și o variantă gratis, dar care va fi mai limitată. Contul va fi updatat automat la viitoarele titluri ale seriei.

Accesul la Elite se va face atât in-game cât și din browser, pe un site nedezvăluit încă. Dacă ești un fan mai înfocat, în Elite va fi salvată toată amprenta pe care ai lăsat-o în multiplayer-ul Call Of Duty. Cât XP ai făcut, câți oameni ai ucis, care a fost arma preferată și alte lucruri de astea, irelevante. De parcă eu n-aș ști că joc ca un obsedat și am peste 50 de ore de gameplay…

Preview-uri asupra sistemului au fost dezvăluite deja pe siteurile mari de gaming, dar până nu testez eu cu mâna mea, nu cred nimic. Și cum testarea Elite este departe de mine, te invit să urmărești un clip care detaliază puțin funcționalitățile aduse de acesta:

Un beta public pentru CoD: Elite va fi lansat în această vară, iar sistemul complet va fi lansat spre finalul anului, ceva mai devreme de lansarea MW3.

Update: Pe această pagină poți să îți depui aplicația pentru beta-ul Call Of Duty: Elite, dacă chiar îți dorești să vezi cum se comportă!

4 Comentarii la “Call Of Duty: Elite a fost dezvaluit oficial”

 1. Mita a spus
  31 May, 2011

  Ce bullshit… nu mai zic nimic.

 2. bLaKe. a spus
  31 May, 2011

  wow si desenea animatea e mai buna decat jocu asta :))

 3. Andrei a spus
  31 May, 2011

  Battle.net rulează,Autolog nu prea strălucește & acest Elite va fi la fel,după aparențe.

 4. arabu@ a spus
  29 July, 2011

  bLaKe….dak esti prost tine pentru tine frate…tre neaparat sa te afirmi p-aici ? si mai dute pe la scoala k te bate limba romana =))