Call Of Duty: Black Ops introduce Wager Match

Scris de: Beta | 2 September, 2010 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Încep să cred tot mai mult că Call Of Duty: Black Ops va fi mai bun decât Modern Warfare 2. Urmăriți clipul de mai jos și povestim imediat:

Într-o conferință de presă recentă, Treyarch s-a decis că e timpul ca Black Ops să scoată artileria grea și să prezinte noul mod multi-player cu care se tot laudă. Și sincer, cred că seria Call Of Duty nu va mai reprezenta modul single-player ci o va lua pe urmele lui Counter-Strike.

În primul rând dacă consideri că nu ești pregătit pentru o luptă reală cu playeri virtuali țin să te anunț că boții sunt acum o opțiune. Modul este numit ”Combat Training” și este în principiu ca un meci online, doar că nu anihilezi copii de 12 ani.

Într-un Wager Match sunt 4 moduri de joc și momentan doar două dintre ele au fost dezvăluite: “Sticks and Stones” și “Gun Game”. Dacă ești fanul meciurilor clasice și preferi să-ți dobori inamicii într-un mod subtil încearcă Sticks and Stones, unde ai doar o arbaletă și un cuțit – nicio armă, nici grenăzi. În schimb Gun Game este un joc în care jucătorii își îmbunătățesc armele cu fiecare kill pe care îl fac.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând de către Activision și Treyarch. Call Of Duty: Black Ops se va lansa pe 11 Noiembrie 2010 și va fi disponibil pe Ps3, Xbox 360 și PC.

Comentariile sunt inchise momentan.