Brink primeste un gameplay trailer cu tutorial

Scris de: Mita | 30 April, 2011 | 210 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Mulţi dintre noi, după multe shootere jucate, avem impresia că ştim totul despre acest gen şi că orice titlu nou ar apărea, noi ştim să-l jucăm. Ei bine, nu e chiar aşa, mai ales când vine vorba de noul IP (proprietate intelectuală) al companiei Splash Damage, unde chiar trebuie să urmăreşti tutorialele pentru a ştii cum să joci.

Eşti unul dintre aceia care urăşte să citească manualul de instrucţiuni ca să-şi dea seama cum să joace un titlu nou? Te enervează gândul că trebuie să te duci pe website-ul producătorului pentru indicaţii despre gameplay? Îţi doreşti să înveţi elementele de bază despre gameplay de dinainte să cumperi jocul?

Dacă ai răspuns cu “da” acestor întrebări şi ai de gând să joci Brink, atunci trailer-ul de mai jos a fost făcut pentru tine! Clipul este alt episod din seria de trailere “Get SMART”, proiectată să te pună la curent cu caracteristicile jocului Brink înainte să apeşi “Start”.

Publisher-ul Bethesda Softworks va publica Brink pe 10 mai în Sua şi pe 13 în restul lumii, pentru Pc, Ps3 şi Xbox 360.

210 Comentarii la “Brink primeste un gameplay trailer cu tutorial”

 1. Lusio a spus
  30 April, 2011

  Ce mult aduce cu Bulletstorm :D

  • Mita a spus
   30 April, 2011

   Hmm, prea putin, cred eu, mai ales ca Bulletstorm e construit pe Unreal Engine 3.5, iar Brink foloseste o versiune modificata a lui id Tech 4.

   E adevarat ca mediul ala ruginit te duce cu gandul la Bulletstorm, dar cand vine vorba de gameplay sau de alte harti din Brink, se poate observa diferenta.

   • Lusio a spus
    30 April, 2011

    id Tech sau Unreal Engine mie-mi par aman2 cam la fel. Cel putin ce vad in clipul ala..

    Dar dupa cum am zis, Unreal Engine nu m-a dat pe spate.

    Tot baza sta in iubitul meu Battlefiled implict Frostbite 2.0 :> Hell yeah.. Mie-mi place Frosbite mai mult chiar si decat celebrul cryengine.

    • Mita a spus
     30 April, 2011

     =)) Da, dar sa vezi cand o fi Gata Unreal Engine 4 => http://www.youtube.com/watch?v=wdwHrCT5jr0

    • Lusio a spus
     30 April, 2011

     La dracu.. S-ar parea ca vin si astia tare din spate :))

     Dar acolo in clip scrie la titlu tot Unreal 3

     Oricum e bine ca exista si lupta intre motoare grafice.. Nu poate decat sa ne incante asta. Eu vreau mai mereu armonie totala intre story si grafica, iar daca una lipseste sau nu prea exceleaza, in ochii mei acel joc nu mai e FOARTE TARE!

     Cat despre jocul ala din clipul tau, pare fain :>

    • Mita a spus
     1 May, 2011

     Pai da, scrie UE 3 pentru ca ce se vede acolo e o alta versiunea imbunatatita/modificata a UE 3, dar cand va fi gata UE 4 care va fi oarecum bazat pe UE 3 va rupe piata. :))

     Epic Games a zis ca asteapta urmatoarea generatie de console ca sa creeze un o asemenea monstrozitate de motor grafic cum va fi UE 4… mai realist si detaliat decat Frostbite 2 sau CryEngine 3! Iar ce ai vazut in clipul Samaritan nu e nimic pe langa versiunea finala UE 4!

 2. alin a spus
  30 April, 2011

  Uitati-va pe youtube la Samaritan si mai vorbin dupa.

 3. alin a spus
  30 April, 2011

  O veste proasta.Este doar un demo tehnologic.O demonstratie de forta de la Epic Games.Sau ceea ce nici o consola nu va putea renda vreodata.