Blizzard: Stiri importante pentru Diablo III la BlizzCon 2010

Scris de: Beta | 21 August, 2010 | 190 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Blizzard a declarat mediei că cele mai importante știri de care se va bucura BlizzCon 2010 vor aparține francizei Diablo. Să vă spun eu de ce există BlizzCon: în principiu Blizzard dezvoltă niște jocuri și idei mult prea faine ca să nu aibă propriul eveniment dedicat… lor, gen.

Acum că Starcraft II a fost lansat și producătorii așteaptă să se liniștească apele sunt aproape sigur că nu se va aduce vorba prea mult despre această serie, dar oricând se mai poate schimba câte ceva.

Nu știu încă dacă vor anunța detalii despre a cincea (și ultima) clasă din Diablo III, sau dacă vor declara data de lansare a noului joc (asta cred că ar lua multe griji de pe capul unora), sau chiar dacă toți utilizatorii de Battle.net vor primi o copie gratuită a jocului, așa, pentru fidelitate. Bine, la ultima frază am glumit doar ca să gândim foarte (exagerat chiar) pozitiv, dar sigur va fi BIG.

BlizzCon 2010 va avea loc pe 22-23 Octombrie așa că asigurați-vă că veți mai fi pe aici căci voi avea grijă să nu ratez nici un detaliu important.

OFF: Mai mult ca sigur la BlizzCon se va aduce vorba și de noul expansion al World Of Warcraft, Cataclysm. O dată de lansare cred că ar fi mai mult decât perfect!

Comentariile sunt inchise momentan.