Blizzard pierde 600k abonati la World Of Warcraft

Scris de: Beta | 10 May, 2011 | 3 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Blizzard a dezvăluit în cursul zilei de azi că MMORPG-ul World Of Warcraft a înregistrat o scădere masivă de abonați în ultimele luni.

“We finished the quarter [Jan-March] with more than 11.4 million subscribers worldwide,”

a declarat CEO-ul Blizzard într-o conferință

Aparent, vina pică direct pe ultimul expansion lansat: Cataclysm, care se pare că nu a reușit să satisfacă toate nevoile jucătorilor. Față de luna octombrie a anului trecut, unde erau abonați cam 12 milioane de jucători, Blizzard a pierdut 600,000 de ”15$” în primele luni din 2011. Morhaime a pus problema pe faptul că noul conținut din Cata a fost devorat mult mai rapid decât se aștepta și astfel jucătorii s-au văzut în poziția încercării concurenței (ie. RIFT).

Chiar și așa, producătorii sunt optimiști și nu se simt foarte amenințați, mai ales că de curând jocul a început să fie distribuit și în China. Mai mult, aceștia deja lucrează la mai mult conținut fresh!

Sincer, nici eu nu m-aș simți în pericol, când încă câștig peste 170 de milioane $ / lună dintr-un joc lansat acum 5 ani!

3 Comentarii la “Blizzard pierde 600k abonati la World Of Warcraft”

 1. Andrei a spus
  11 May, 2011

  Este pentru prima dată când numărul jucătorilor de WoW scade,în loc să crească.

  Și uite așa începe declinul WoW…

  • Beta a spus
   11 May, 2011

   Cu părere de rău, WoW a intrat de ceva vreme în declin, însă doar acum se observă numerele. Păcat, dar toate se termină într-un final!