Batman: Arkham City va fi doar o experienta single-player

Scris de: Beta | 15 February, 2011 | 4 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Batman: Arkham City multiplayer

Despre Batman: Arkham City (căruia i-am redactat și eu un preview) s-a tot speculat, cu diverse conspirații, încă de la anunțarea oficială făcută de către Warner Bros. Interactive din 2009. Într-o perioadă se credea că Robin, ajutorul de încredere al eroului, va participa la un mod co-op foarte intrigant, iar mai târziu pe baza unui trailer în care Batman și Joker luptau împreună se concluziona faptul că ”pân’ la urmă un co-operative tot va fi”. Știți cum se zice.. adevărul e undeva la mij’.

Într-un interviu recent acordat celor de la IGN, directorul Rocksteady Studio, Sefton Hill, a spulberat orice urmă de speranță ca noul titlu să se bucure de un mod multiplayer. Citez, că așa-i frumos:

“There have been a number of rumors circulating about a multiplayer mode in Batman: Arkham City,”

“So let me start by saying, once and for all, that Batman: Arkham City is a ‘single-player only’ experience.”

“I can honestly say it would not have been possible to deliver Arkham City the way we wanted to if we’d have added multiplayer.”

Mă gândesc că este cea mai bună soluție. Păi, cine să se lupte cu Batman într-un multiplayer? Și, pe de altă parte, producătorii vor avea mai mult timp să pună la punct detaliile în single-player, ceea ce ne bucură, nu?

[via]

4 Comentarii la “Batman: Arkham City va fi doar o experienta single-player”

 1. Mihail a spus
  16 February, 2011

  Nicio suparare din partea mea.

 2. Lusio a spus
  17 February, 2011

  Cred ca pe asta il voi pune pe locul 2 la asteptari dupa Battlefiled :D

  Si ca tot vorbeam prin alta parte de Mortal Kombat.. Batman din jocul asta le cam da clasa la fighting style :))

  Nici acum nu mi-am sters prima parte.. din cauza ca-mi place sa mai casapesc, smechereste, clovni in bonusurile alea :)) )

  • Beta a spus
   17 February, 2011

   Prima parte m-a ținut și pe mine mult timp legat de monitor. Sper ca Arkham City să fie cel puțin la fel de bun ca primul și atunci pot să mă declar mulțumit, dar știu că Warner Bros. Interactive și Rocksteady fac o treabă grozavă! :>

   • Lusio a spus
    17 February, 2011

    Din informatiile primite pana acum.. nu pare a fi deloc un fail.