Assassin’s Creed: Brotherhood Preview

Scris de: Beta | 25 August, 2010 | 7 Comentarii
Categorii: Editoriale / Jocuri PC / Previews

În 3 ani povestea asasinilor dezvoltată de Ubisoft a crescut inimaginabil de mult și deși al doilea joc din serie merită mai multe aplauze, dacă nu ar fi fost primul nu aș fi scris astăzi despre acest fenomen al gaming-ului.

Assassin’s Creed II poate că face parte din trecut, dar asta nu înseamnă că Ezio Auditore da Firenze a ieșit de tot din poveste. Acesta revine în Assassin’s Creed: Brotherhood, un sequel ce continuă povestea exact de unde a rămas în II, pornit să răzbune moartea unchiului său, Mario.

Prima dată țin să precizez de noul feature al seriei, modul multi-player. Ubisoft a declarat faptul că Brotherhood va aduce ceva ce celelalte jocuri n-au avut, m-p.  Acum poți să te plimbi pe hartă și să fugărești, iar apoi să omori, asasini în voie, dar să-ți păzești spatele, mereu.

Să revenim la povestea noastră. Ne aflăm în Roma anilor 1503, centrul puterii și corupției, iar Ezio este mai bătrân, mai calculat și mai înțelept decât în AC II. Pe lângă toate astea mai este și liderul asasinilor. Războiul dintre asasini și templieri ajunge apogeul în Brotherhood. Ezio devine o legendă și este mai mereu căutat de către templieri care încearcă să scape de acest ordin odată pentru totdeauna.

În Assassin’s Creed: Brotherhood caii vor fi folosiți la maxim. Dacă până acum aceștia puteau fi folosiți doar pentru a călători pe distanțe mari, acum vom putea călări și în interiorul orașelor. Caii vor avea un rol major atât în free-roam cât și în cadrul misiunilor și vor putea fi folosiți în lupte avansate sau pentru a executa mișcări acrobatice. Căluțul va putea fi folosit și pentru strategii de evadare rapide.

O prioritate mare pentru producători o reprezintă diversitatea gameplay-ului. Ezio va putea folosi tunuri și o grămadă de gadgeturi și mașinării pe parcursul jocului. Cât despre luptele corp la corp, un nou sistem de luptă a fost implementat care va recompensa pe cei care lovesc primii și rapid. Jucătorul va beneficia de noi mișcări pentru a elimina orice inamic rapid și eficient. Încă o precizare: AI-ul a fost îmbunătățit, în Brotherhood fiind mult mai agresiv.

O nouă abilitate a lui Ezio este recrutarea. El va recruta și antrena tineri asasini care-l vor ajuta în misiunea lui prin Roma. De exemplu câțiva arcași te pot ajuta când trebuie să dispari rapid, sau vei putea cere ajutor atunci când ești depășit numeric.

Nu am dezvoltat mult despre modul multi-player al jocului, dar nici nu e foarte mult de zis. Vei avea la dispoziții câteva personaje, fiecare cu diferite abilități cu care va trebui să anihilezi pe rând mai mulți asasini care la rândul lor trebuie să elimine pe altcineva. Simple as that!

Ca o concluzie Assassin’s Creed: Brotherhood se vrea a fi cel mai bun joc din franciză și sincer sunt foarte mari șanse să se întâmple asta. Povestea și noul gameplay cât și grafica vor face din Brotherhood un adevărat hit, zic. Nu ne rămâne decât să așteptăm până pe 16 Noiembrie pentru lansarea oficială a jocului.

7 Comentarii la “Assassin’s Creed: Brotherhood Preview”

 1. Popa Marius a spus
  26 August, 2010

  Miscari acrobatici? :))

  • Beta a spus
   26 August, 2010

   Nu-i nimic, se întâmplă și la case mai mari!
   Am modificat :D

 2. Tofan Claudiu a spus
  28 September, 2011

  Eu cred ca jocul asta e super tare. Păcat ca nu-l pot juca, calculatorul e mult prea vechi, mare păcat. Uitativa pe YouTube e super tare.

 3. Beta a spus
  30 September, 2011

  Noi l-am terminat deja și trebuie să recunoaștem că a fost într-adevăr demențial, însă nu ni s-a părut că ar avea nevoie de niște cerințe exagerate..
  Ai putea să faci un upgrade la PC și atunci vei reuși să joci și AC: Revelations, care se lansează la sfârșitul acestui an! :-)

 4. da a spus
  16 March, 2012

  ba asta e PROST.cum poate sa zica ca in assassins creed brotherhood ezio se lupta cu templieri.ba ezio se lupta cu templieri in assassins creed REVELATION ca si ATUNCIA este BATRAN si INTELEPT si stiu asta fiindca am facut jocul assassins creed revelation de 9 ori ASTA ESTE RECORDUL MEU!!!SI LA multyplayer am lv 32!!! serios

 5. da a spus
  16 March, 2012

  acum sa va detaliez eu ca o sa apara assassins creed 3!!! va fi lansat pe 30 octombrie anul 2012!!!am vazut trailerul si este super tare!!!se petrece in anul 1777 cu un nou erou care este de origine amerindiana si nu este ca in assassins creed revelation cu spatii inchise adica in revelation eu cand joc nu pot umbla decat in orasul Constantinopol cea ce e NASPA SERIOS OARE DE CE LAM MAI LUAT?FIIND CA NU STIAM CA ESTE ASA DAR IN ASSASSINS CREED 3 TE AFLI IN TIMPUL RAZBOIULUI DE INDEPENDENTA ADICA REVOLUTIA AMERICII!!! IN JOCUL ASTA NU AI SPATI INCHISE ADICA POTI CALATORI IN MILE DE PADURE SI POTI VANA ANIMALE APOI TE DUCI IN ORAS SI COMERCIALIZEZI PIELEA DE CE ANIMAL VANEZI CAM DE EXEMPLU:ELANI LUPI CAPRIOARE URSI RASII STITI VOI RASI DINAIA CARE VANEAZA SI POTI GASI TABERE DE FRANCEZI.SI APROPO MORMINTELE DE INDIENI FRANCEZI AMERICANI SE POT PIERDE DEALUNGUL ANOTIMPULUI ADICA SE SCHIMBA ANOTIMPUL ORI E VARA IARNA PRIMAVARA SI TOAMNAASA CA HARTA TA PE CARE O AI SE SCHIMBA MEREU!!! PRIVITI TRAILERUL PE http://WWW.ASSASSINSCREED.COM PA SI VA PUP