Arcania: Gothic 4 Demo Glitches

Scris de: Beta | 6 October, 2010 | Un comentariu
Categorii: Glitch-uri / Jocuri PC / Stiri

De mult n-am mai amintit de micuțele greșeli (glitches) din jocuri; ultimul articol de acest gen cred că a fost cel referitor la Kane & Linch 2.

Astăzi avem în vizor demo-ul lui Arcania: Gothic 4. Unele erori le-am observat și eu și chiar mă întrebam dacă se vor fixa până la versiunea finală. Nu de alta, dar zidurile invizibile strică complet experiența unui RPG!

Un user de Youtube talentat și atent la detalii a publicat niște buguri rușinoase pentru cei de la SpellBound. Începem cu cel al zidurilor invizibile, problemă care a enervat jumătate din populația gamerilor de RPG-uri.

Oricât de greu s-ar fi străduit programatorii de la SpellBound să creeze acele ziduri de care ”nu poți să treci” se pare că au lăsat câteva spații. Atât cât să încapă un omuleț de mărimea păstorului din Gothic 4.

Și al doilea glitch este unul cu ”coregrafie”. Eroul nostru fără nume știe să danseze! (ai laic dans in dă clăb)

E greu, într-adevăr, să realizezi un RPG de anvergura lui Gothic și să nu scapi niște erori, dar dacă în demo (versiune care ar trebui să prezinte jocul doar sumar) sunt atât de dese mă întreb cum se prezintă jocul final.

Comentariile sunt inchise momentan.