Alt leak… Assassin’s Creed: Revelations?

Scris de: Mita | 29 April, 2011 | 170 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Se pare că Ubisoft a scos la iveală, din greşeală, numele următorului Assassin’s Creed pe pagina Facebook a francizei, unde o animaţie flash cu titlul Assassin’s Creed: Revelations a apărut înainte să fie ştearsă!

Deşi această gafă a fost imediat ştearsă, un membru NeoGAF a fost destul de rapid încât să ia nişte print-screen-uri, pe care le-a postat mai apoi pe forum.

Conform forumului GAF, un fişier flash ce conţinea logo-ul noului titlu şi numele lui Altaïr în arabă au fost online pentru câteva secunde, iar un mesaj de pe pagina Facebook declara publicului să dea click pe un link pentru a ajuta la divulgarea exclusivă a înfăţişării următorului titlu Assassin’s Creed. De asemenea, GAF susţine că încă mai există fişiere flash legate de joc, numai că acestea se află ascunse de ochii lumii pe server-ul Ubisoft.

Ubisoft a spus mai înainte că următorul titlu al francizei va fi dezvăluit în mai, aşa că e posibil ca cineva să fi apăsat prea devreme butonul de postare al ştirii pe Facebook.

De asemenea, Ubisoft a anunţat ieri că va susţine conferinţa de presă din cadrul E3 2011 pe dată de 6 iunie. Atunci ne putem aştepta la ceva comcret şi la mai multe detalii.

170 Comentarii la “Alt leak… Assassin’s Creed: Revelations?”

 1. alin a spus
  29 April, 2011

  Parca se chema Ac3

  • Mita a spus
   29 April, 2011

   Ala era doar un zvon si e posibil ca si ce a publicat astazi Ubisoft sau cineva de la Ubisoft pe Facebook poate fi doar o minciuna. Pana producatorii nu anunta oficial numele urmatorului titlu din franciza, nu stim nicimic despre acesta, nici macar numele… putem doar banui.

 2. Lusio a spus
  30 April, 2011

  Mi-a placut serialul The Tudors (Dinastia Tudorilor) si ma gandeam intre timp, ce fain ar fi sa existe si-un serial Assasin’s Creed..

  • Mita a spus
   30 April, 2011

   Pai din cate imi amintesc, parca au fost niste animatii sau ceva de genu.

   • Lusio a spus
    30 April, 2011

    Nu stiu de animatii.. dar ca serial (film) ar merge BINE DE TOT.. DAR sa fie si niste producatori/regizori buni. Aia de la The Tudors ar merge bine mersi.

  • Beta a spus
   30 April, 2011

   Există un mini-serial Assassin’s Creed, denumit Lineage. S-a terminat deja, dar cele 3 episoade fac legătura între AC II și Brotherhood! E scurt, dar foarte plăcut :-)

 3. Andrei a spus
  30 April, 2011

  Părerea mea este că toate companiile încearcă orice formă posibilă de advertising pentru produsele lor,și aceste așa-zise leak-uri,nu sunt de fapt leak-uri.

  Adică,pe românește,a fost pus intenționat acolo.

  • Mita a spus
   30 April, 2011

   Asta cred si eu, dar mi-e foarte putin important advertising-ul cat timp producatorii fac jocuri bune si eu aflu de ele. ;))

  • Beta a spus
   1 May, 2011

   Nu este nici prima, dar nici ultima companie care apelează la astfel de modalități de marketing și sincer să fiu, nici nu mă deranjează.

   Există totuși și cazuri în care se pot întâmpla nenorociri destul de mari (ie. leak-ul Crysis 2 pe torrente din februarie)!

 4. Andrey a spus
  1 May, 2011

  Daca vreti un serial bun uitati-va la The Borgias ( Familia Borgia ) , dar asta e despre templierii nenorociti de Borgia :)

  • Beta a spus
   1 May, 2011

   Mulțumim de recomandare Andrey!

   • Lusio a spus
    1 May, 2011

    Il urmareste o prietena, dar mi-a zis ca nu-i cine stie si comparandu-l cu The Tudors, e mai slab..

 5. alexxinho a spus
  3 May, 2011

  ba e bn ca e cu altair nu cu franta sau alte tampenii:)

  • Beta a spus
   3 May, 2011

   Sincer, poate fi orice! Nu e confirmat nici Altair, nici Ezio, niciun alt personaj.

   …răbdarea e un dar!