Alice: Madness Returns anuntat

Scris de: Beta | 21 July, 2010 | 3 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Electronic Arts și Spicy Horse Games au dezvăluit continuarea la American McGee’s Alice ieri, anunțând Alice: Madness Returns pentru PS3, Xbox 360 și PC. Jocul de acțiune și aventură (și puțin horror din partea mea) va fi lansat undeva prin 2011.

În Alice: Madness Returns jucătorii intră în pielea lui Alice 10 ani după evenimentele din primul joc în timp ce își continuă călătoria prin Wonderland (Țara Minunilor) pentru a dezvălui adevărul din spatele trecutului său întunecat.

”Alice este o ficțiune clasică, infinit de bogată cu personaje memorabile, locuri și experiențe. Abordarea noastră în Alice: Madness Returns ia această lume colorată și o reinventează cu personalități nebune ” a declarat American McGee Co-founder la Spicy Horse Games. “Nu putem aștepta să împărțim viziunea noastră cu fanii Alice în Wonderland și gamerii din toată lumea.”

Un prim trailer pentru Alice: Madness Returns puțeți urmări mai jos:

3 Comentarii la “Alice: Madness Returns anuntat”

 1. Edu a spus
  21 July, 2010

  Stai.. jocul asta e cu Ali … CE?? Mereu am vrut sa vad cum ii iese sange din gura. :)) .
  Dintotdeauna am crezut ca universului Alice i se potriveste o tenta horror. Asa trebuia sa procedeze si Tim Burton cu filmul, da na, a vrut sa fie pentru toate genurile de public. BO-riinng. Need blood-uh!!

 2. Tzukune a spus
  21 July, 2010

  @Edu: Esti amator de horror? Si eu, dar imi place numai horror-ul de calitate.

  @Beta: Datorita tie am mai aflat de un joc de care nu auzisem pana acum. THX.

 3. Beta a spus
  21 July, 2010

  @Tzukune no prob dude, pentru asta sunt aici :-) more to come