Alatura-te echipei Gaming Arena

Scris de: Beta | 14 December, 2010 | 236 Comentarii
Categorii: Editoriale / Stiri

Alatura-te echipei Gaming Arena

De mult mă gândesc la această mișcare, dar mă tot convingeam că pot să duc acest blog de unul singur. Știți cât m-am înșelat? Enorm.

Așa-i că e amuzant? Deocamdată nu există o ”echipă Gaming Arena” la care să te alături, dar asta nu înseamnă că este pustiu pe acilea. Intenționez să strâng un grup de oameni pasionați și dedicați gaming-ului, în toate formele lui, pentru a face cel mai bun blog de gaming din România.

Având în vedere faptul că blogul încă nu-mi aduce nici un profit, un salariu nu poate intra în discuție, însă pe parcurs sper eu că va merita timpul și pasiunea investită.

Dacă ai foarte mult timp liber, ești gamer și îți cunoști și limba maternă ești mai mult decât bine venit. Într-un final nu trebuie să îndeplinești toate ”cerințele” amintite anterior, tot ce trebuie să faci este să îmi trimiți un mail la adresa gamingarenaro[at]gmail[dot]com sau poți folosi pagina de contact.

Pentru a ne înțelege cât mai bine: mesajul ar trebui să fie de forma unui mini-CV, în care să amintești câteva detalii despre tine, dacă se poate cât mai subiective (chiar nu sunt interesat de numărul de papuci pe care îl ai în șifonier).

Să facem succese!

236 Comentarii la “Alatura-te echipei Gaming Arena”

 1. Mihail a spus
  14 December, 2010

  Ma bag eu! Nu cred ca am nevoie de prezentare. Ti-am mai zis ca sunt vechiul Tzukune, deci ma stiai oarecum. Asadar nu cred ca trebuie sa mai trimit ceva prin email, sper.

  Nu pot promite ca voi scrie zilnic, dar promit ca atunci cand scriu, sa scriu corect gramatical (ma pricep la asta) si sa scriu si ceva interesant, nu neaparat nou (cred ca ma pricep si la asta)!

  • Beta a spus
   15 December, 2010

   Mai avem câteva lucruri de stabilit înainte de toate, așa că poți să-mi trimiți un email cu o eventuală modalitate de contact mai accesibilă (Skype / Y!M).

 2. Bazaconii a spus
  15 December, 2010

  Eu le am doar cu limba română, nu şi cu gamingul. Dar pentru că îmi place site-ul tău ai un link de la mine în blogroll.

  • Beta a spus
   15 December, 2010

   Mulțumesc mult, orice fel de ajutor este bine venit! Sper să mai revii pe aici! :-)

   • Bazaconii a spus
    15 December, 2010

    Păi acum dacă te am în Blogroll, voi vedea de fiecare dată cand bagi ceva nou.
    PS: Cred că ar fi interesantă o categorile de genul: Jocuri Android, sau Mobile, că tot sunt la modă acum.

    • Beta a spus
     15 December, 2010

     Încă nu m-am decis dacă voi aborda și subiectul jocurilor mobile, însă nu e nimic bătut în cuie.

     Și ca să-ți întorc favorul, am adăugat blogul tău în lista noastră de prieteni. :-d

 3. Bazaconii a spus
  15 December, 2010

  Mulțumesc frumos