Age Of Conan a devenit free-to-play si unrated

Scris de: Beta | 26 May, 2011 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Age Of Conan, ca multe alte MMORPG-uri, s-a bucurat de un succes inițial, însă a pierdut în cursa cu trecerea timpului și din această cauză, producătorii au apelat la ultima soluție: trecerea la free-to-play. Practic, Funcom pregătește o relansare care va aduce câteva noutăți majore în franciză.

Cea mai mare mișcare este despărțirea jucătorilor în două tabere: free-to-play și premium. Sincer, nu am înțeles niciodată chestia asta și mi se pare că este cumva o bătaie de joc la adresa celor care nu vor să joace alături de câțiva mini-zei răsfățați de GMi. Mai mult, conținutul va fi mult mai violent și categorizat ca fiind ”mature”.

Age of Conan has always been a Mature gaming experience, but going Unrated gives the development team freedom to stay even more true to the original works of Conan author Robert E. Howard, and use even more of the barbaric, brutal, and sexy setting that is Howard’s Hyboria. Funcom is already in the process of developing new locations, monsters, equipment, and storylines for Age of Conan: Unrated.

a declarat Funcom

Mai multe detalii asupra diferenței dintre jucători pot fi citite chiar de pe FAQ-ul oficial.

Denumit ”Age Of Conan: Unrated”, acest nou titlu va fi live în această vară!

Comentariile sunt inchise momentan.