Adidasii God Of War, noua fita

Scris de: Beta | 1 September, 2010 | Nu sunt comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Pe când tinerii pasionați de înfățișarea exterioară se bat pe branduri de branduri, de la cei mai cunoscuți designeri, eu mi-aș lua o pereche de ăștia:

Adidașii God Of War. Se pare că Kratos și-a extins imperiul comercial imprimând-uși imaginea pe o pereche de adidași. Eh, nu e nimic organizat în asta! Defapt aceste minunății sunt făcute de către un fan mult prea înfocat al God Of War III.

Jacob Patterson, creatorul acestor încălțări, a uploadat pe contul său de deviantart câteva imagini, unde a declarat că a lucrat la această pereche mai mult ca la oricare alta (a se observa că nu e prima lucrare de acest gen a tipului).  Dacă Sony ar fi pe poziție țin să cred că această metodă de promovare ar fi una destul de bună și ar fi interesant să vedem mai mulți papuci cu personaje celebre din lumea gaming-ului.

Discuție între cumpărător și vânzătoare:

– O pereche de nike-uri cu Mario, vă rog. Mărimea 43!

– Imediat. Vai, numai avem pe stoc! Să vă trec pe lista de așteptare?

– Da, sigur.

– Ok, a 666-a pereche care sosește este a dumneavoastră!

De fapt se pare că la aceaști papuci s-a lucrat manual. Din păcate singura pereche de adidași God Of War s-a cam vândut. Mai jos este un interviu și printre scene avem imagini de la vopsirea acestor încălțări:

Comentariile sunt inchise momentan.