Adevarul despre urmatorul titlu Assassin’s Creed

Scris de: Mita | 5 May, 2011 | 139 Comentarii
Categorii: Jocuri PC / Stiri

“Ati auzit zvonurile, acum adevarul.”

GameInformer, ca de obicei, se bucură de onoarea de a fi primul website de gaming care află noutăţile de top. Iată că acum este primul website şi prima revistă care află adevărul despre următorul titlu din franciza Assassin’s Creed, astfel că numărul din iunie al revistei GameInformer va avea pe copertă imaginea de mai jos!

Şi acum adevărul!
Pentru început, aflaţi că titlul se va numi aşa cum s-a tot zvonit în ultima vreme, adică Assassin’s Creed: Revelations, şi este aşteptat să apară în noiembrie 2011 pentru Pc, Ps3 şi Xbox 360. Este dezvoltat de Ubisoft Montreal şi se pare că aici îl vom vedea pentru ultima dată pe Ezio. Într-un mod neştiut încă, povestea asasinului, începută în AC II, va ajunge la un final.

În acest nou joc din franciză, îi veţi putea vedea în acţiune pe fiecare dintre cei trei protagonişti de până acum – Altaïr ibn La-Ahad, Ezio Auditore da Firenze şi Desmond Miles -, fiecare având rolul său în poveste.
Veţi descoperi o parte nou nouţă a lumii întrucât Ezio îşi va urma mentorul legendar, Altair, şi va călători pentru prima dată peste hotare ca să exploreze minunile Constantinopolului (actualul Istanbul) aflat sub supremaţia Imperiului Otoman, unde o armată tot mai mare de templieri ameninţă destabilizarea regiunii. Aflaţi că Revelations dispune de trăsături noi, pornind de la o armă nou nouţă, o nouă unealtă de luptă şi un nou mijloc de traversare a lumii, până la detalii vaste despre customizarea noului mod multiplayer.

Am vorbit puţin de Ezio şi probabil acum vă întrebaţi ce se petrece mai exact cu Desmond după sfârşitul jocului Brotherhood? Se pare că pentru acest răspuns, dar şi pentru altele, GameInformer ne anunţă că, citind numărul din iunie al revistei lor, vom afla foarte multe informaţii esenţiale. Dar până la apariţia numărului din iunie, GameInformer a creat un hub unde vor dezvălui noutăţile de îndată ce acestea sunt disponibile.

Între timp, tot GameInformer ne arată prima imagine din joc şi o oferă ca wallpaper în diferite mărimi, numai pentru desktop-ul vostru!

Comentariile sunt inchise momentan.