”Undead Nightmare” Pack aduce zombii in Red Dead Redemption

Scris de: Beta | 17 September, 2010 | Un comentariu
Categorii: Jocuri PC / Stiri

Nu știu ce gânduri au avut Rockstar Games când au decis să lanseze un astfel de pack/dlc. Dacă n-ai mai auzit până acum de ”Undead Nightmare” Pack pentru Red Dead Redemption țin să te anunț că va include zombii. Exact, zombii; omuleți semi-morți care caută să mănânce pe unu’ și pe altu’.

Dar ce să caute zombii într-un joc ce se desfășoară prin deșerturile din ”the wild west”? Se pare că acest DLC va aduce mai mult conținut pe partea de single-player a jocului. John Marston, individ cu cojones, se oferă voluntar să găsească un remediu pentru o infecție zombiană care s-a extins destul de mult. Oare nu a auzit de antibiotice?

Pe lângă povestea fastuoasă, noi mecanici de joc vor fi incluse, noi arme, câteva animale zombiene, creaturi mitice (?) și o locație care până acum a fost secretă.

The Undead Nightmare Pack va fi disponibil simultan pentru download pe PlayStation Network și Xbox Live pentru 9.99$ sau 800 Microsoft Points.

Legat de data de lansare, tot ce a scos media de la Rockstar este doar ”la toamnă”. Ar fi fain să se lanseze în perioada Halloween-ului. Randament maxim!

1 Comentariu la “”Undead Nightmare” Pack aduce zombii in Red Dead Redemption”

  1. […] Undead Nightmare Pack? Îți mai aduci aminte? Da, da, DLC-ul ăla drăguț pentru Red Dead Redemption care introduce o […]